Search

Laboratórne mlyny a drviče pre primárne a jemné zmenšovanie veľkosti

Pre presné chemické a fyzikálne analytické metódy, ako napr: AAS, ICP, NIR alebo XRF, je potrebné vzorku premiešat na adekvátny stupeň analytickej jemnosti.

Dôveryhodného a presného merania možno dosiahnuť len reprodukčnou analýzou vzoriek. Na tieto účely ponúka RETSCH širokú škálu najmodernejších mlynov a drvičov pre hrubé, jemné a veľmi jemné bezkontaminačné mletie takmer všetkých druhov materiálov. Tieto zariadenia sú optimálne vybavené pre charakteristické vlastnosti materiálu Vašej vzorky a poskytujú najvyššiu jemnosť, ktorú potrebujete pre následnú analýzu.

Determinación de grasas en alimentos y forrajes

Molienda de muestras grasosas

Uno de los parámetros más importantes en el control de la calidad de alimentos y forrajes es el contenido de grasa. Aunque el contenido de grasa contribuye de forma importante a aumentar el valor nutricional de los alimentos, algunos tipos de grasa (p. ej. la grasa de leche o la manteca de cacao) constituyen productos costosos que deberían usarse moderadamente. Debido a las nuevas directivas europeas para el etiquetado de alimentos “light” o “pobres en grasa”, los fabricantes ahora están obligados a indicar en el envase el contenido real de grasa del producto.

Späť na prehľad