Search

Semináre & Webináre poučte sa od odborníkov

Webináre

RETSCH často usporadúva online webináre a poskytuje záznamy už uskutočnených webinárov. Ak chcete byť informovaní o nových webinároch, nezabudnite sa tiež prihlásiť k odberu newsletteru RETSCH

Aktuálne dátumy

Úloha teploty pro dokonalé mletie!
Dátum : 23. Apríl 2024
Jazyk : Taliansky

Deň expertov na analýzu potravín
Dátum : 25. Apríl 2024
Jazyk : Nemecky


.

Záznamy webinárov

Reprodukovateľná príprava vzoriek na analýzu potravín
Jazyk : Anglicky, Nemecky, Rusky, Španielsky

Semináre

V súčasnosti nie sú k dispozícii žiadne aktuálne termíny seminárov. Ak chcete byť informovaní o nových termínoch seminárov, prihláste sa na odber nášho informačného bulletinu.
 

Analýza tuhých látok - od laboratórnej vzorky po výsledok analýzy
Jazyk : Nemecky

Od prípravy vzorky po röntgenovú fluorescenčnú analýzu
Jazyk : Nemecky

Moderné laboratórne metódy na analýzu potravín a životného prostredia a riadenie procesov
Jazyk : Nemecky

Metódy prieskumu metalurgie
Jazyk : Nemecky